Sunday, February 20, 2011

. lepas sangap .

hehehe tajuk ni agak lucah sikit.tapi tak ada la lucah mana pun isinya.tadi habis je kerja pukul 11.30 kami pakat-pakat pergi karoke. dah berbulan-bulan kot aku tak melalak memang sangap lar.huhuhu best gila la,sempoi ja semua.mana taknya menyanyi tak mengira umur. paling muda of course la aku dan boyfriend aku, paling lama abang marzuki. kami karoke pon sebab meraikan kak sya naik pangkat dan tukar department..hukhukhuk sedihnya..bye-bye kak sya. we always miss u =(. tadi semua suara memang power-power la. best sangat,enjoy gila dan tentulah kami duk bilik vip.hehehe. suara abang ki macam jamal abdilah.suara kak sya pulak sebijik macam ella.suara my hubby lagi la power rock beb..suara shufri dan zul pon hebat siot.suara aku?ngee malu la.
tapi best sangat dan jadi sweet memo yang tak dapat ku lupakan. anyway aku happy sangat kerja kat situ. tak kira baru ka lama ka.semua sama ja tak ada pula istilah orang baru kena kerja lebih. kat situ pon semua memahami. luah ja apa pon masalah mereka tak akan memandang remeh. aku sayang korang semua sangat-sangat =)

6 comments:

  1. haha , best2 . :)
    enjoy ja life ni .

    ReplyDelete
  2. ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH... aku tak lepas sanggap lagi nk karok nie.. okeyh jeles ngn ko huhu :(

    ReplyDelete
  3. miss atie ; yup enjoy n yatt xnk sedeyh2 hehe

    ReplyDelete
  4. mira ellyna: haaahahaa pergh BEST OOOO...hahaaha cian.. aku phm aku phm keadaan ko. hahaa

    ReplyDelete
  5. en. pergh: alololo len kali saia ajak k..huuhuhu

    ReplyDelete

boleh tinggalkan komen anda